Doneren aan De Waterheuvel

Stichting De Waterheuvel is grotendeels afhankelijk van de Gemeente Amsterdam. We streven naar meer financiële onafhankelijkheid om onze positie in Nederland te verstevigen. We kunnen de steun van donateurs goed gebruiken voor de ontwikkeling van onze lopende projectenDe Waterheuvel blijft altijd ontwikkelen en groeien, hiervoor zijn financiële middelen onmisbaar. Steun voor De Waterheuvel is in alle vormen en mate welkom!

We hebben doneren zo gemakkelijk mogelijk gemaakt, het kan via IDEAL op onze website. Zo vaak en zo veel als je zelf wilt.

  Wij waarderen jouw steun en bijdrage aan onze groei!

  Lid Worden Van De Waterheuvel

  Onze projecten

  Steun ons met een donatie

  Onze projecten

  Cultuur beleven

  Om ook een avond theater of een concert bereikbaar te maken voor onze leden, ondersteunt de Foundation het cultuurprogramma waarbij we met enige regelmaat naar Carré gaan of een museum.

  Training staf

  Om de clubhuis manier van werken écht eigen te maken gaan leden en staf op een tweewekelijkse clubhuistraining in een trainingslocatie in het buitenland (Engeland of Noorwegen). Voor de reis- en verblijfskosten wordt in sommigen gevallen aanspraak gedaan op de Foundation.

  Training leden

  Een leven lang leren: ook voor onze leden. Om dat mogelijk te maken richt de Foundation een studiefonds op waar leden met een studiewens aanspraak op kunnen maken.

  Healthy Lifestyle

  De Foundation ondersteunt De Waterheuvel bij het ontwikkelen en realiseren van activiteiten die een gezonde levensstijl stimuleren zoals een abonnement op de sportschool.

  Vakantie/ Buitenleven

  Kunnen genieten van buiten zijn, in de natuur, is niet voor elke Amsterdammer even bereikbaar. Daarom organiseert De Waterheuvel, met bijdragen van de Foundation, elk jaar een vakantie-weekend in een natuurvriendenhuis aan zee.Daarnaast kunnen we, dichter bij huis, onbeperkt de Hortus Botanicus bezoeken met onze jaarkaart.