Doneren aan De Waterheuvel

Stichting De Waterheuvel is grotendeels afhankelijk van financiële steun vanuit Gemeente Amsterdam. Tegelijk streven we naar meer financiële onafhankelijkheid om onze positie in Nederland te verstevigen en toekomstbestendiger te maken. De steun van donateurs is dus onmisbaar om onze huidige programma’s voort te zetten en onze ambities voor de toekomst te kunnen waarmaken.

Word donateur
Donateur worden van De Waterheuvel is simpel en kan op verschillende manieren.

 • Eenmalig doneren
 • Maandelijks doneren (binnenkort mogelijk)
 • Een grote (periodieke) gift doen met belastingvoordeel

Eenmalig doneren
Door op de onderstaande knop te drukken, kun je met iDEAL makkelijk en snel een donatie doen aan De Waterheuvel. Dat kan zo veel en zo vaak als je zelf wilt. Elke euro is meer dan welkom!

  Doneren met belastingvoordeel
  De Waterheuvel is geregistreerd als ANBI (algemeen nut beogende instelling), wat betekent dat jouw donatie aftrekbaar is voor de belasting. Dit kan zeker voordelig zijn bij een grotere gift. Neem contact op met onze directeur Petra Nieuwlaat voor de voorwaarden en mogelijkheden.

  Neem contact met ons op

  Wij waarderen jouw steun en bijdrage aan onze groei!

  Lid Worden Van De Waterheuvel

  Onze projecten

  Steun ons met een donatie

  Onze projecten

  Cultuur beleven

  Om ook een avond theater of een concert bereikbaar te maken voor onze leden, ondersteunt de Foundation het cultuurprogramma waarbij we met enige regelmaat naar Carré gaan of een museum.

  Training staf

  Om de clubhuis manier van werken écht eigen te maken gaan leden en staf op een tweewekelijkse clubhuistraining in een trainingslocatie in het buitenland (Engeland of Noorwegen). Voor de reis- en verblijfskosten wordt in sommigen gevallen aanspraak gedaan op de Foundation.

  Training leden

  Een leven lang leren: ook voor onze leden. Om dat mogelijk te maken richt de Foundation een studiefonds op waar leden met een studiewens aanspraak op kunnen maken.

  Healthy Lifestyle

  De Foundation ondersteunt De Waterheuvel bij het ontwikkelen en realiseren van activiteiten die een gezonde levensstijl stimuleren zoals een abonnement op de sportschool.

  Vakantie/ Buitenleven

  Kunnen genieten van buiten zijn, in de natuur, is niet voor elke Amsterdammer even bereikbaar. Daarom organiseert De Waterheuvel, met bijdragen van de Foundation, elk jaar een vakantie-weekend in een natuurvriendenhuis aan zee. Daarnaast kunnen we, dichter bij huis, onbeperkt de Hortus Botanicus bezoeken met onze jaarkaart.