Werkzaamheden

Souterrain

Het clubhuis is ingedeeld in twee units; de parterre en het souterrain. Iedere ochtend beginnen we de dag in het souterrain met een gezamenlijk (gratis) ontbijt van 08:45 tot 09:15 (Door de Covid maatregelen kunnen we momenteel helaas niet samen ontbijten).

Om 09:15 start de ochtendmeeting en bespreken we de mededelingen en werkzaamheden van de dag. Hier beslis je waar je wil werken (parterre of souterrain) en later wat je wilt gaat doen.

Het souterrain bestaat uit de keuken, de ontmoetingsruimte en de tuin. In de keuken wordt iedere dag gewerkt aan de broodjes, snacks en soep die tijdens de lunch (van 12:00-13:00) worden geserveerd. Op maandag en donderdagmiddag bereiden we ook het avondeten.

We houden de ontmoetingsruimte netjes en voorzien iedereen van koffie en thee, je fungeert hier als een ware gastvrouw/gastheer. Je treft hier ook regelmatig de Reach Out en Sociale Activiteiten commissies.

Kortom, er worden in het souterrain allerlei activiteiten en vergaderingen georganiseerd waardoor we nooit om werk verlegen zitten!

Parterre

Op de parterre bemannen we de receptie, waar we iedereen bij binnenkomst registreren en bij vertrek uitschrijven. We nemen de telefoon aan en behandelen de inkomende post. Bij de receptie ben je het gezicht van de Waterheuvel.

Op de parterre vind je ook het kantoor, waar we gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen voor de administratie en registratie. Ook wordt hier gewerkt aan de website, social media en de nieuwsbrief.

Uw kunt ons ondersteunen

We kunnen de steun van donateurs goed gebruiken voor de ontwikkeling van ons clubhuis; voor de training van leden en staf en voor de uitbreiding van het aantal T.E. plekken.

Doneren via iDeal